Inchide
CulinariaDe-ale mele

KFC nu mai are aripioare de pui … DHL-ul le-a „retezat”!

KFC nu mai are aripioare de pui … DHL-ul le-a „retezat”!

Ei bine, DA! KFC nu mai are aripioare de pui! Cea mai tare campanie de marketing facuta vreodata de lantul Fast Food KFC, vine declansata de criza operatorului international de livrari DHL, care a intarziat livrarile de aripioare de pui.

Nu as fi scris de aceasta criza a KFC daca subiectul nu ar fi chiar amuzant. Aceasta criza a fost mediatizata destul de tare in Anglia, acolo unde KFC are nici mai mult, nici mai putin de 900 de magazine fast food… Insasi precizarea acestui fapt, „900 de magazine  fast food” face ca aceasta campanie sa fie si mai misto…

Acum subiectul nu m-ar fi amuzat teribil daca se intampla la americani, tara de bastina a celebrului brand KFC, stiut fiind faptul ca americanii au o mare problema cu populatia obeza. Dupa o criza ca asta va dati seama ca obezul american pierdea in greutate cel putin 10 kg  pe zi. In momentul acela, datorita pierderii in greutate pe zona, polul nord s-ar fi mutat si el la locul lui. 🙂

Si odata cu asta rezolvam si problema incalzirii globale… Toata lumea era atunci multumita, inclusiv Donald Trump iar America ar fi devenit „great again”.

Pentru ca brandul KFC nu mai are aripioare de pui, am sa plang si eu, iar peste poza de la Facebook o sa cobor in berna „Je suis KFC!”

Mai in gluma mai in serios, or fi ele bune si gustoase, dar ca sa suni pentru asta la politie sa reclami ca brandul  KFC nu mai are aripioare de pui este mult prea mult… Ma astept ca obezul londonez, (caci acolo se desfasoara campania de marketing),  sa sune si atunci cand ramane supermarketul din colt fara hartie igienica… Va dati seama in ce rahat mare au intrat!?

In concluzie: Rog poporul american sa manance cu moderatie aripioarele de pui, astfel incat sa le ajunga si londonezilor.

Tags : aripioare de puiDHLfast foodKFCkfc nu mai are aripioare de pui