Inchide
De-ale mele

Concertul lui Nikos Vertis de la Sala Palatului, 15-16 Martie 2018

Concertul lui Nikos Vertis de la Sala Palatului, 15-16 Martie 2018

De departe saptamana viitoare va fi una de exceptie si nu trebuie sa ratati concertul lui Nikos Vertis de la Sala Palatului. Din pacate sunt plecat intr-o excursie programata de anul trecut si am sa ratez acest concert, desi Nikos Vertis imi place extraordinar de mult.

L-am descoperit recent, in urma cu 2-3 ani, dar am fost extaziat de la primele acorduri. Grecul canta fantastic desi nu multa lume stie ca, de fapt, s-a nascut si a trait pana la 6 ani in Olanda, si din frageda copilarie, la doar 7 ani, incepe sa cante la bouzouki.

Cariera lui incepe in 2002 si a avut o evolutie fulminanta, uimind intreaga industrie a muzicii. In 2003 castiga deja “premiul pentru cel mai bun debut”, iar in 2004 e nominalizat la “Cel mai bun interpret Laika”. De aici pana la primul disc de platina a mai fost doar un pas mic, pe care l-a si primit in 2005. O ascensiune fulminanta a unui artist care in numai trei ani a cunoscuta recunoasterea internationala.

Hit dupa hit la Concertul lui Nikos Vertis de la Sala Palatului, caci asta veti avea

Nikos Vertis nu este la prima reprezentatie in Romania, a inceput sa vina la noi de prin 2015, iar toate concertele au fost sustinute cu sala plina.

Nici concertul de anul acesta nu a ramas singular, organizatorii fiind obligati sa mai adauge inca o reprezentatie datorita cererii foarte mari de bilete.

Nikos nu este un artist pretentios, organizatorii neavand bataie de cap prea mare cu el. Are o singura pretentie: vrea sa stea tot timpul pe locul 1 din avion. ?

Cum Grecia este o destinatie populara printe romani, evident Nikos Vertis a intrat in inimile romanilor mai ceva ca Fuego pe plan local… de fapt, nu cred ca exista comparatie. ?

Mergeti sa vedeti spectacolul, va va fi greu sa mai gasiti bilete, insa concertul isi merita banii.

Iar daca nu va duceti, din diferite motive ca si mine, “aruncati o ureche” la melodia de mai sus. Sunt convins ca va fi pe gustul vostru, iar regretul ca nu ati fost la concertul lui Nikos Vertis de la Sala Palatului va fi mare. ?

Tags : Concert Nikos Vertis Sala Palatuluiconcerte Bucurestimuzica greceascaNikos Vertis