Inchide
De-ale mele

Horoscop 2018 – De ce ne place horoscopul?

Horoscop 2018 – Horoscopul mamii lui…

Sa crezi in horoscop e ca si cand ai crede in sexul cu protectie . Adica atunci cand iti doresti sa nu se intample, culmea atunci se intampla, numai ca la horoscop este exact pe dos. (horoscop 2018)

Ce este si mai frumos, e ca exista prea multe variante de horoscop, care mai de care mai precise, mai pompoase, mai „aproape de adevar”…. Nici nu mai stiu in care sa cred… Dar, va spun cu mana pe inima ca eu cred in horoscopul lui Neti de la ProTV. Daaaaa. Pe cuvantul meu ca e cel mai bun. Nici nu plec de acasa fara sa imi zica Neti ce o sa mi se intample azi.

Horoscopul si predictiile

Cel mai mult imi plac predictiile acelea cu marirea de salariu. Sincer in astea cred… si va jur ca astea sunt cele mai adevarate. Pai cum sa nu fie adevarate cand ele se si intampla. Doar ca aceste predictii se potrivesc doar la senatori, parlamentari si la membri guvernului. Ce vina are Neti ca nu faci parte dintre ei!

Imi mai plac si cele in care Neti imi zice ca azi imi gasesc jumatatea. Pfuaaaa, astea sunt cele mai misto… Cand aud asta ma uit la consoarta si ii zic: auzi „mami” cica astazi facem sex in trei… Ai grija sa nu te obosesti prea tare la birou ca diseara avem treaba. (horoscop 2018)

Mai sunt unele misto, alea in care tot tanti Neti imi zice ca azi am probleme cu sanatatea… Aici e nasol… Da nasol rau. Din cauza asta farmacista noastra din Berceni ramane mereu fara paracetamol pe stoc. Cand imi zice Neti asta, bag repede doua pastile de paracetamol si un ibuprofen ca nu se stie ce ma ia… Ori vreo raceala, ori vreo durere acuta de cap… Nu de alta da ma stiu „nevricos” la treburi d’astea…

Cel mai putin cred in alea cu cariera. Mda.  Aici avem o problema, nu stiu de ce, dar la cat succes in cariera mi s-a prezis, trebuia sa fiu cel putin Bill Gates sau Donald Trump. Aaaa… Primul parca ma inspira mai mult decat cel de-al doilea… Anyway!

De ce ne place horoscopul?

Nu stiu ce ne place mai mult la horoscop, caci culmea au audienta si una chiar bunicica. Personal, cred ca ne place horosopul pentru ca dezvaluie ce ne dorim de fapt si nu am reusit sa realizam pana acum, numai ca nu avem puterea sa recunoastem…. (horoscop 2018)

Tags : astrele si horoscopulhoroscophoroscop 2018zodiacezodii