Inchide
De-ale mele

Gata, m-am saturat de frig! Vreau astenia de primavara si alergia la polen

Gata, m-am saturat de frig! Vreau astenia de primavara si alergia la polen

Gata, m-am saturat de frigul asta. Nu il mai suport, vreau vara sau macar primavara sa vina. Chiar daca incep alergiile de la polen, si o sa stranut, dar macar o sa imi fac repede loc in metrou.

Este groaznic in fiecare dimineata. Deschid usa dessing-ului si ma uit lung la hainele subtiri, la tricourile colorate. M-am saturat de haine inchise la culoare, la hanoracele de flece, la geaca cu blana. Macar ea imi face muschii mai mari, iar la metrou imi fac loc mai repede.

Nu vreau sa mai dau la zapada, vreau sa deschid usa de la casa si sa nu imi fie frica sa cobor scarile. Ma uit la masina si cand o vad asa alba, plina de zapada, imi pare rau pentru ea, dar gata nu mai pot. Centrala merge in blana, probabil factura de la lumina o sa fie tot in blana.

Zambilele, narcisele si lalelele au disparut sub stratul de zapada. Nu stiu daca or sa mai infloreasca anul acesta. Aveau bobocei, acum cred ca or sa iasa de sub zapada moarte, asa cum suntem si noi zilele acestea, asteptand codul galben, care intre timp a devenit portocaliu.

Pisicile sunt cele mai fericite pe vremea asta. Stau in casa, iar cand vrei sa le dai afara se uita lung la tine, le pui pe presul de intrare si raman in trei picioare. Serios, prieteno, tu nu vezi ce vreme este. Labutele noastre nu suporta zapada. Hai ca intram, gata, am luat si azi o gura de aer. Nu este de noi vremea asta.

Imi place doar cand il vad pe Mircea ca danseaza pe gheata, cu mainile pe sus, tinandu-si echilibrul. Zici ca este lebada neagra de la balet pe boante. ?

Gata, lasa-ne sa ne bucuram de soare. Vreau astenia de primavara?.

Tags : alergie la polenfara zapadahai primacaram-am saturat de frig
Alina Steinberg

Autorul Alina Steinberg