Inchide
De-ale mele

De ce sa nu fie Valentine’s Day in fiecare zi!?

De ce sa nu fie Valentine’s Day in fiecare zi

Deschizi televizorul inainte de Valentine’s Day si esti asaltat de reclamele gen: “sarbatoreste dragostea” cu jumatatea ta. Sau “cumpara acum un ursulet de plus cu o inimioara in brate si pentru cel de-al doilea platesti doar jumatate”…. Serios!!!…dar ce as putea sa fac cu el… Cel mult poate sa se aseze praful pe el sau in cel mai bun caz o sa ii roada urechile motanu’ Mishu. Mai mult, intri in super-market si cutiile de bomboane sunt, culmea, la promotie…. Pe bune!? Pai tot anul au fost… Pana si cutia are forma de inima. Iar lenjeria sexy, rosie din pliantul gasit in cutia postala este prima care iti face cu ochiul…. Aaaa, sau nu.

Nu sunt contra acestei sarbatori, dar de ce sa sarbatorim dragostea doar de 14 Februarie cand am putea facea asta de fiecare data cand avem ocazia… Nu ar fi mai frumos de exemplu sa facem o rezervare la un restaurant cu fructe de mare, sa bem un vin bun… sau sa mergem impreuna la o piesa de teatru la Odeon, iar apoi sa iesim la o prajiturica… Ori, in cel mai simplu caz, sa mergem la cumparaturi iar el sa te surprinda cu un buchet de lalele roz, ca mai apoi sa mergem acasa si sa gatim impreuna pentru cina. Daca e duminica vedem un film bun impreuna, sau poate doua – unul romantic de-al tau si unul serios cu roboti si nave extraterestre de-al lui ?. In fiecare zi putem sarbatori iubirea.

Valentine’s Day

Valentine’s Day  vs Real Life

Un simplu “Te iubesc” spus in fiecare zi din suflet, o expresie sau un mic gest de iubire, simple acte de bunatate, respect pe care le poti arata in fiecare zi.

Lasa mesaje de dragoste pe postituri colorate, macar intr-o dimineata a saptamanii cu inimioare roz sau rosii pe oglinda din baie.

Ritmul alert al fiecarei zile, preocuparile, ratele, ne fac sa fim neatenti uneori. Fa un efort si concentreaza-te, asculta si ramai in prezent.

Nu lasa sa treaca toata ziua fara sa afli vesti despre persoana draga. Sun-o sau scrie intr-un mesaj sms un text plin de cuvinte dragastoase, sau de ce nu, un simplu “te iubesc”.

Trezeste-te intr-o dimineata mai devreme si fa cafeaua. Conteaza ?.

In fiecare zi putem fi speciali. Ma emotioneaza fotografii cu batranei care se tin de mana. Pentru ei, cu siguranta, Valentine’s Day a fost in fiecare zi.

Tags : dragobetedragosteloveValentine’s Day
Alina Steinberg

Autorul Alina Steinberg