Inchide
De-ale mele

Wonder, un film emoționant

Nu judeca pe nimeni după cum arată, încearcă să îl cunoști, descoperă-i sufletul.

Am văzut de curând filmul “Wonder” în care Julia Roberts numai este frumușica, ci o mamă care își iubește nespus de mult puștiul, încât renunță la viața și planurile ei de viitor, dedicându-se celui mic. Este un film care trebuie văzut de toată familia, este o poveste care îți frânge inima. Un film care ne arată ca, mai mult decât povestea lui Auggie, Wonder (Minunea) vorbește de fiecare dintre noi.

filmul wonder julia roberts

Mesajul din Wonder: niciodata să nu renunți

Wonder este povestea unui băiețel , povestea lui Auggie Pullman, jucat fenomenal de Jacob Tremblay. Născut cu o diformitate severă a feței, chiar și dupa 27 de intervenții chirurgicale încă arată mult diferit față de ceilalti copii de vârsta lui. După ce până la 10 ani învață acasa cu mama sa, Julia Roberts, în clasa a cincea, părinții hotărăsc  să îl inscrie la o școala de stat. Știu că este imposibil să il protejeze toată viața de răutățile celor din jur.

filmul wonder Julia Roberts

 Auggie este minunat, în ciuda aspectului. Este inteligent, amuzant, îi place să se joaca, îi place înghețata, adoră filmul Star Wars și casca lui de astronaut, iar sărbătoarea favorită este Halloween-ul.  Prima zi de școala este destul de grea. Renunță la protecția lui, la casca de astranout, la siguranța mesei de lucru de acasă, la cuvintele calde ale mamei și la jocurile haioase ale tatălui. Pătrunde în lumea copiilor, cu răutățile ei. Dar reușește sa faca fata, făcându-se remarcat la ora de științe, prin bunătatea și vocea lui blândă. Învinge răutățile celor din jur, se integreaza la școală cu ajutorul colegilor care îi sunt aproape, a profesorilor.

Personaje puternice într-o poveste emoționantă

Dar Wonder  nu se concentrează exclusiv pe Auggie. Fiecare personaj din familie are propria lui poveste, propria lui dramă. Via, sora băiețelui, mama, Julia Roberts, chiar și cațelușa familiei. O poveste orientată spre familie, în care oamenii fac greșeli, se cearta, dar învață din ele și reusesc să captiveze spectatorul. Via, sora cea mare, este în primul an de liceu și descoperă că după vacanță, Miranda, cea mai bună prietenă s-a schimbat. Nu încearcă să găsescă răspunsuri, se închide în ea și în singurătatea camerei de acasă, și reușeste să își facă un prieten nou, un elev de culoare, la cursul de teatru. Justin o ajuta să își învingă temerile și să își recâștige cea mai bună prietenă.

O poveste emoționantă, în care fiecare om este special și frumos în felul său. Unde aspectul fizic nu contează, ci bunătatea sufletească. Nu judeca pe nimeni după cum arată, încearcă să îl cunoști, descoperă-i sufletul. Cunoaște-l pe Auggie.

Tags : Auggiefilmul WanderJacob TremblayJulia Roberts
Alina Steinberg

Autorul Alina Steinberg