Inchide

Despre Mine

Despre mine

Bine ai venit pe blogul meu. Călătorește în copilărie, descoperă visele și vacantele care sper să te inspire.  Mă numesc Alina, în copilărie copiii mă strigau Daniela, căci, da, mai am un prenume lăsat în urmă în jocurile și năzbâtiile copilăriei. Despre mine

De ce m-am apucat de scris de-abia la 42 de ani. Nu este greu de răspuns la această întrebare. Se pare că până acum nu am simțit că sunt pregatită sau poate nu atinsesem maturitatea de a reuși să împărtășesc și cu alții ceea ce gândesc, ceea ce simt, ceea ce descopăr în călătoriile mele.

Îmi plac bufnițele și pisicile, în special cele negre. Am două europene nebunele, MauMau (da, asa o cheamă) care face 6 ani în vara și Mishu un zăpăcit de 2 ani. Torc toată ziua ca un motor diesel, se fugăresc și așteaptă în fiecare seară pliculețul. Acum nu mai fac trei pași în spate când imi trece calea pisica neagră 🙂 .  Iubesc călătoriile, fie ele și city break-uri, când descopăr oameni și locuri despre care am citit pe internet, iubesc ideea de familie cu a sa liniște și stabilitate, aștept cu nerăbdare zilele în care sunt eu, racul, cu al meu berbec încăpățânat dar iubicios, cel care este alături de mine de mai bine de 22 de ani. Despre mine

Citesc orice carte bună, plâng la dramele romantice, grădinăresc de când m-am mutat la casa și am descoperit ce înseamnă să fii mândru de ceea ce ai făcut o viață.

Dacă ți-a placut ceva din ceea ce ai găsit pe blog și vrei mai multe detalii despre mine, te rog să îmi scrii. Voi fi onorată să îți răspund la toate întrebările. Hai să ne cunoaștem. Mă poți urmări pe Facebook și Instagram și hai să descoperi și tu viatainbalon.ro.