Inchide
De-ale meleExperiente

Ne place sa scriem si scriem doar despre ceea ce ne place

Ne place sa scriem – Copywriting cu stil

Asa cum am spus anterior, ne place sa scriem, asta facem si daca asta te ajuta in afacerea ta, atunci toate lumea este fericita.

Daca crezi suficient de tare ca produsul, locatia sau serviciul oferite de tine merita promovate si daca vrei o parere obiectiva si realista si, bineinteles, mai multi vizitatori, atunci ai ajuns unde trebuie.

Ne place sa scriem si scriem doar despre ceea ce ne place. Nu scriem nimic impus si nu ne cenzuram articolele.

Daca esti sigur ca ce oferi e bun si de calitate, dar lumea inca nu il cunoaste, cauta-ne, trimite-ne produsul la testat, sau da-ne locatia sa te vizitam pentru a ne convinge.

Nu iti garantam ca tot ce scriem este pozitiv, dar daca am ajuns sa scriem despre el, atunci ceva ne-a placut. Produsul, locatia sau serviciul tau merita o apreciere pe blog din partea noastra.

Ce iti oferim?

In niciun caz nu facem advertoriale platite. Daca asta cauti nu esti in locul potrivit. Gasesti pe net milioane de persoane care fac asta. Noi nu facem si nici nu credem in reclama platita, doar ne place sa scriem.

Iti oferim un articol bine scris, obiectiv, „cu bune si cu rele”; cu un SEO de calitate si link-uri spre afacerea ta. Daca ne-a placut suficient de tare il publicam si pe facebook-ul nostru intr-o comunitate pe care o crestem usor si sigur cu oameni de calitate.

Mai mult decat atat: vei avea posibilitatea sa afisezi stampila „Testat de Viata in Balon” si numarul de stele acordat (de la 1 la 5 stelute) in pagina produsului tau, pe site-ul tau.

Stelutele le dam in functie de cat de tare ne-a placut produsul, locatia sau serviciul oferit de tine.

De ce facem asta?

Pentru ca ne-am saturat de miile de bloggeri influenceri care scriu pe bani, lasand impresia obiectivitatii.

Noi cu ce ne alegem?

Cu mai nimic din punct de vedere financiar. Ramanem insa cu experientele traite si putem povesti nepotilor si stra-stra nepotilor nostri.

Concluzie…

Am vazut si auzit cate-n luna si in stele, si sincer „noi credem decat daca cercetam„.

Nu uita, trebuie ca tu sa crezi intai in produsul, locatia sau serviciul pe care le oferi, ca noi sa ajungem sa scriem despre ele… Daca tu nu crezi, noi de ce am scrie!?

Ne poti contacta aici!

Sau pe Facebook

*Ne rezervam dreptul de a selecta ce promovam pe blogul nostru

Tags : articole despre locatiiarticole despre produsearticole despre serviciiCopywritingCopywriting cu stilne place sa scriem