Inchide
ExperienteVacante

Targul de Turism 2018 – Romexpo

Targul de Turism 2018

Pregatirile pentru Targul de Turism 2018 sunt aproape de sfarsit in noile pavilioane B1 si B2 de la Romexpo  (n.r. 21.02.2018). Maine incepe prima editie din acest an a acestui targ. La aceasta editie a targului se inaugureaza si noua locatie de aproximativ 27000 metri patrati.

Expozantii s-au adunat si azi de la primele ore pentru a descarca si monta standurile, sau pentru a face ultimele retusuri. Dintr-o singura privire se vede ca noua locatie este mult mai buna, mai inalta, fata de cele anterioare si nu pot decat sa salut initiativa organizatorilor.

Pentru cei care nu sunt familiarizati cu astfel de evenimente,  targurile de turism se tin de doua ori pe an, in februarie si in noiembrie.

Astfel de targuri de turism anuale sunt binevenite, in special pentru turistii romani care vor sa isi rezerve o vacanta de vis la preturi avatajoase. Cu siguranta agentiile de turism cu notorietate se vor intrece in oferte care mai de care mai atragatoare.

Targul de turism 2018 se va desfasura pe parcursul a 4 zile, de joi, 22 februarie pana duminica, 25 februarie, in intervalul orar 10:00-18:00, duminica fiind permis accesul vizitatorilor pana la ora 16:00. Pretul unui bilet de intrare este de 10lei/ persoana. Din experienta proprie va recomand sa nu asteptati pana in ultima zi.

Chiar daca vremea de afara este potrivnica, va sfatuiesc sa va duceti chiar din primele doua zile, deoarece ofertele cele mai bune se epuizeaza rapid. Deja primul prag de  Early Booking  a fost epuizat la sfarsitul lunii decembrie 2017. Iar pragul al doilea de Early  Booking  se termina la sfarsitul lunii februarie a.c.

Targul de turism 2018 – chibzuiti bine si alegeti cu inima…

Este bine sa nu ratati si aceasta ultima ocazie oferita de Targul de Turism 2018, tineti cont – cu cat inaintati mai mult in an cu atat preturile vor creste, iar optiunile se restrang, nu veti mai gasi camera pe care o doriti, cea cu vedere la mare, hotelurile intra in stop sales, urmat apoi de over booking. Plus ca pe toata perioada targului, majoritatea agentiilor oferta un discount suplimentar, care se adauga la reducerea Early Booking.

Cand faceti alegerea agentiei cu care doriti sa mergeti in vacanta, tineti cont de notorietate si numarul de ani de existenta pe piata.

Nu va aruncati la cele mai ieftine oferte, deoarece de cele mai multe ori, conditiile de cazare nu vor fi dintre cele mai bune. Ganditi-va ca va duceti in vacanta sa va relaxati nu sa va certati cu hotelierii si apoi sa dati vina pe agentie.  Ganditi-va ca alegerea v-a apartinut. Va recomand sa stati stramb si sa ganditi drept.

Mult succes in alegere! Vacante inspirate!

Tags : litoralmaremuntetarg de turismtargul de turism 2018vacante