Inchide
Vacante

Vacanta la Paris – Hotel Moulin Plaza 3*

Vacanta la Paris . Am stat la Hotel Moulin Plaza 3*

Dupa ce ne-am luat teapa cu ultima cazare, cea de la Lisabona, cand am tot citit comentariile clientilor si totul parea perfect, cozy, elegant, pentru vacanta la Paris ne-am asigurat de trei ori inainte de a alege hotelul. Ne-am uitat la sute de poze de la Hotel Moulin Plaza 3*, pana la urma s-a dovedit o alegere buna. Pentru toate vacantele ne-am facut rezervari pe booking.com.

Alegerea arondismentului 9, unde este amplasat hotelul este o alegere excelenta pentru petrecerea vacantei. Hotelul este la 150 de metri de renumitul Moulin Rouge, zona este animata, seara este plina de lume, poti face chiar si o poza a la Marilyn Monroe in fata faimosului cabaret. Hotelul este aproape si de statia de metrou Blanche, situata pe linia albastra de metrou. Daca ai chef de o plimbare seara ca sa admiri faimosul bulevard, poti alege sa cobori la statia de metrou Pigalle. 🙂

Si Montmatre este destul de aproape, asta daca esti pregatit sa urci. Timpul o sa treaca repede pana sus, si nici nu o sa simti panta, deoarece pe o parte si pe alta a stradutelor sunt magazinase, terase, cafenele, galerii de arta.

Camerele la Hotel Moulin Plaza 3*, sunt micute, dar foarte curate, au mocheta si asternuturi curate. Curatenie se facea zilnic, inclusiv schimbatul prosoapelor. Baia era utilata complet, cu produse cosmetice. Noi am avut cabina de dus, iar prietenii nostri, cazati in camera de langa noi, au avut cada. Oricum, lavoarul de la baie arata impecabil.

Camera nu a avut frigider, dar noi nu am avut nevoie. Avea televizor cu ecran plat cu programe nenumarate, telefon, seif, wifi gratuit si un dulap pentru haine. Aveam chiar si un balcon micut care dadea intr-o curte interioara. Hotelul asigura si mic dejun, pentru 10€/ zi/ persoana.

Asa ca pentru cei interesati de o vacanta la Paris, Hotel Moulin Plaza 3* este o alegere foarte buna.

Tags : blanchecazare in parisfrantahotel moulin plazamoulin rougepigallevacanta la paris
Alina Steinberg

Autorul Alina Steinberg